Dill- och Pepparrotssill

Sill, här tillsammans med dill och pepparrot i krämig yoghurt, får mer smak om den får stå till sig lite längre. Men i det här receptet använder vi 5-minuterssill så då räcker det om den får dra ett par timmar.

Antal portioner4 portioner
Ingredienser
420 g 5-minuterssill
1⁄2 st rödlök
2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
1 msk majonnäs
1⁄2 dl finhackad färsk dill
1⁄2 tsk ättikssprit 12%
1 tsk honung
1 krm svartpeppar
2 msk riven pepparrot
Gör så här:
Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar och rödlöken i tunna ringar. Blanda yoghurt, majonnäs, dill, ättiksprit, honung och svartpeppar. Vänd ner rödlök, pepparrot och sill. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Källa: http://www.arla.se/recept/dill–och-pepparrotssill/