Ingredienser
- 500 g rödbetor
- 1 st liten gul lök
- 2 st ägg
- 1 msk majsstärkelse
- 1⁄2 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 msk Arla® Svenskt Smör
Getostkräm:
- 100 g getost (originalreceptet har 50g)
- 2 dl Arla Köket® crème fraiche
- 1 tsk rosmarin
- 1 krm salt
- 2 tsk honung (1/2 i original)
Gör så här:
Skala och riv rödbetor och lök grovt. Blanda med ägg, majsstärkelse, salt och peppar.
Stek små biffar i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida.
Mosa eller riv osten och blanda med crème fraiche, rosmarin, salt och honung. Servera till rödbetsbiffarna.
källa:http://www.arla.se/recept/rodbetsbiffar/
Omnomnom